Po kërkoni një DOMAIN për Websitin tuaj?

E gjeni këtu me çmimin më të favorshëm!

Nuk je një programues? Nuk është problem! Është e lehtë dhe pa vështirësi. Shikoje këtu

Bli një Paketë Hostimi, dhe me Sistemin tonë Website Builder krijoni WebFaqen tuaj për 15 minuta.

Hostim Faqe Webi

CLOUD-5GB

1.66/m

Porosit Tani
 • Hapsira në SSD Disk 5 GB
 • Memorie RAMPa Limit
 • Akaunte EmailiPa Limit
 • Hostim Domaini1
 • Antispam Email Filtër
 • cPanel / Kontroll Panel
 • Garancia e Serverit99.9%
 • Transferim i faqes tuaj pa pagese
 • Ruajtje ditore e të dhënave
 • SSL Çertifikatë Falas

Hostim Faqe Webi

CLOUD-10GB

3.33/m

Porosit Tani
 • Hapsira në SSD Disk 10 GB
 • Memorie RAMPa Limit
 • Akaunte EmailiPa Limit
 • Hostim Domaini3
 • Antispam Email Filtër
 • cPanel / Kontroll Panel
 • Garancia e Serverit99.9%
 • Transferim i faqes tuaj pa pagese
 • Ruajtje ditore e të dhënave
 • SSL Çertifikatë Falas

Hostim Faqe Webi

CLOUD-20GB

5.00/m

Porosit Tani
 • Hapsira në SSD Disk 20 GB
 • Memorie RAMPa Limit
 • Akaunte EmailiPa Limit
 • Hostim Domaini5
 • Antispam Email Filtër
 • cPanel / Kontroll Panel
 • Garancia e Serverit99.9%
 • Transferim i faqes tuaj pa pagese
 • Ruajtje ditore e të dhënave
 • SSL Çertifikatë Falas

24/7 Asistencë Teknike

99.9% Garancia e Serverit

30-Ditë Kthim Pagese!

Provo tani, 100% PA-RISK Program i Garantuar

Thjesht na provoni për 30 ditë PA-RISK! Ju jeni absolutisht të mbrojtur nga Programi jonë 100% PA-RISK. Nëse shërbimet tona të hostimit nuk i përshtaten kërkesave tuaja, ju mund të beni një kerkese brenda 30 ditëve dhe ne do t'ju rimbursojmë menjëherë, dhe pa ju bërë asnjë pyetje.

Porosit Tani 30-dite Pa-Risk
Çertifikata SSL

Eder Host është partner me kompanitë më të mëdhaja botërore të sigurisë në web, për t'ju ofruar mundësitë më të mira për sigurinë e faqes suaj të internetit..

Çertifikatë SSL bazë që siguron enkriptim të plotë për një çmim shumë të ulët.
 • $10.000 Garanci
 • Aktivizim për 1-2/orë
 • 256 bit SSL enkriptim
 • E shpejtë dhe e thjeshtë në instalim
 • 1 nëndomain
 • Ska fushe jeshile
 • Ska site banner

35.00/Vit

add to cart
included :
10gb space 1000gb bandwith
 • free support all days
 • free domain included
 • free wordpress setup
$92.99 yarly TTC
add to cart
Çertifikatë SSL bazë që siguron enkriptim të plotë për një çmim shumë të ulët.
 • $10.000 Garanci
 • Aktivizim për 1-2/orë
 • 256 bit SSL enkriptim
 • E shpejtë dhe e thjeshtë në instalim
 • 1 nëndomain
 • Ska fushe jeshile
 • Ska site banner

35.00/Vit

add to cart
included :
10gb space 1000gb bandwith
 • free support all days
 • free domain included
 • free wordpress setup
$92.99 yarly TTC
add to cart
Çertifikatë SSL bazë që siguron enkriptim të plotë për një çmim shumë të ulët.
 • $10.000 Garanci
 • Aktivizim për 1-2/orë
 • 256 bit SSL enkriptim
 • E shpejtë dhe e thjeshtë në instalim
 • 1 nëndomain
 • Ska fushe jeshile
 • Ska site banner

35.00/Vit

add to cart
included :
10gb space 1000gb bandwith
 • free support all days
 • free domain included
 • free wordpress setup
$92.99 yarly TTC
add to cart

EDERHOST.AL

Regjistrues i akredituar në AKEP

EderHost.al, është Regjistrues Zyrtar i Akredituar për domainet .AL me licencë nr. 7. Regjistri për rregullimin e domaineve .al është Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP). Ju mund të konsultoheni me regjistrin e regjistruesve të akredituar në faqen e AKEP, www.akep.al

Ne jemi këtu 24/7 t'ju ndihmojmë ju
Regjistro domain .al Lexo më Shumë

Ju jeni në një Kompani të Besuar

Disa nga Kompanitë qe besojnë në EderHost