Programi jonë Rishitës është
shumë fleksibël për Biznesin tuaj të ri.

Domain dhe Host me çmime të lira

Ulje çmimesh në të gjitha shërbimet tona

Zgjidh një paketë dhe bëhu rishitës

Si mund të bëhem një Rishitës?
Është e lehtë, realizo një nga tre pikat më poshtë.

1

Regjistro ose Transfero 50 domaine

Për të përfituar çmimet si rishitës ju duhet të regjistroni ose transferoni tek ne 50 domaine.

2

Blej një nga Paketat Reseller Hosting

Blerja e një nga paketat të hostimit rishitës, ju mundëson që të përfitoni drejtpërdrejt çmimet si rishitës për të gjitha shërbimet tona.

3

Shtoni 500 € fonde në llogarinë tuaj

Përfitoni çmimet si rishitës duke shtuar 500 € fonde në llogarinë tuaj. Këto fonde mund ti përdorni për regjistrim, rinovimin domaini, dhe për çdo shërbim tjeter.

Më shumë domaine. Mjete më të mira mbështetëse.

500 plus (TLDs) domenine në dispozicion

Përzgjedhje e gjerë e mbi 5 milion emrave me çmime ekonomike

Kontroll panel fleksibël për menaxhimin e domaineve.

Menaxhim i praktik i DNS-ve

Why EderHost?

We provide everything you need to start your busines. Resell domain, hosting and all web product in seconds.

Earn money with more than just domains

Set your own margins

Control your pricing for all of our offered services and domain names. Be it a percentage or a specific dollar amount, we provide the flexibility you want.

Whois ID Protect

ID Protect is a private registration service that hides the identity of domain owners. Help your customers keep their Whois information confidential from spammers and hackers.

SSL Certificates

We have partnered with the leading SSL providers to give your customers a range of choices that fit every online business need.

Email

Grow your services portfolio with our next-gen email solution, allowing your customers to enjoy business-class email that is reliable and scalable.

Try now Reseller Hosting

30 day Money Back Guarantee

Get Started